Mirëpo, versioni i këtij telefoni i vitit 2018 mund të jetë një variant krejtësisht tjetër, tejet i avancuar. Në fakt, ky model mund të bëhet telefoni kryesor i kompanisë HMD Global e cila prodhon telefonat me emrin e Nokia-së.

 

Modeli i ri i Nokia 3310 thuhet se do të vijë me ekranin në diagonalen prej 6.2″ në Super AMOLED me Snapdragon 845 CPU, 8GB RAM, 256GB memorie, dy kamera të pasme në optikat e Zeiss dhe baterinë masive prej 4500 mAh. Trupi i këtij modeli thuhet se do të përbëhet nga alumini.

Për më shumë rreth këtij modeli që pritet të jetë konkurrenti kryesor i Samsung Galaxy S9, shihni videon e mëposhtme.

Si gjithnjë mos harroni krejt informatat për telefona mund t'i gjeni në portalin tonë, gjithashtu të shpallni dhe shisni telefonin e përdorur, të kërkoni e bleni apo vetëm të krahasoni ose filtroni të gjithë në bazë të nevojës qe keni ;)Autori: Amar Mujka (Facebook)