Do të jetë një gusht i zënë për Samsungin me nisjen e Galaxy Note10 dhe përgatitjen e ri-nisjes së Galaxy Fold. Raporti më i fundit pohon se Samsung është gati për të nisur celularin e saj të palosshëm.

Sipas ekspertëve dhe burimeve të panjohura brenda, gjigandi korean i teknologjisë ka rindërtuar varen dhe projektimin e ekranit dhe ka testuar pajisjen, e cila më pas ka kaluar me ngjyra fluturuese. Vetëm disa prekje përfundimtare nevojiten përpara lansimit ne treg.

Ndoshta do të jetë diku pas ngjarjes Galaxy Note10 Unpacked të 7 gushtit. Ne me të vërtetë dyshojmë se Samsung do të zbulojë të dy telefonat gjatë një evenimenti të përbashkët.