Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S8
200 EUR
Prishtinë, 8/29/2019
Samsung S8 64GB Black. Telefoni eshte krejtsishte ne gjendje gjendje te rregullt, i blere perafersisht qe 1 vit ne Gjermani. Ka nje gervishje te vogel mbrapa n...
Samsung Galaxy S8
210 EUR
Prishtinë, 8/20/2019
Ne gjendje perfekte shum si i ri 64GB i ardhur nga zvicra model europian me foli dhe fotroll +383 45 362 312 ...
Samsung Galaxy S8
219 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy S8+
265 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy S8+
265 EUR
Igma...
Samsung Galaxy S8
230 EUR
Igma...
Samsung Galaxy S8
250 EUR
NEO...
Samsung Galaxy S8+
250 EUR
Fita...
Samsung Galaxy S8
220 EUR
Fita...
Samsung Galaxy S8
230 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy S8+
280 EUR
TeziTech...
Samsung Galaxy S8
270 EUR
TeziTech...