Shitet: Samsung Galaxy S4 Mini I9195I


Cmimi: 40 EUR

Prodhuesi:
Samsung
Pershkrimi:
Shitet telefoni samsung s4 mini, i perdorur. E kam ende me kuti dhe pjeset percjellese.
Komente:
Posto shpallje


Prishtinë
+38649700608

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 15.08.2018

Shpallje të ngjashme: