Shitet: Apple iPhone 8 Plus (64 GB)


Cmimi: me marrëveshje

Prodhuesi:
Apple
Pershkrimi:
iPhone 8 Plus 64GB ne jendje te shkelqyer inardhur nga Suedia. I zhbllokuar me te gjitha kartelat dhe me programin me te ri.
Komente:
Posto shpallje


Skënderaj
044228723

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 12.04.2019

Shpallje të ngjashme: