Telefonat në shitje

Apple iPhone 6 16GB
100 EUR
Prishtinë, 10/10/2019
iphone 6 16 gb gjithqka punon ne rregull dhe i pjest origjinal te vetat vetem pullen e ka te nderruar batery life:100% ...
Apple iPhone 6 16GB
100 EUR
Podujevë, 10/9/2019
Shitet iphone 6 CE 32gb Eshte i perdorur Komplet ne gjendje te rregullt pa asnje defekt....
Apple iPhone 6 16GB
110 EUR
Prishtinë, 8/4/2019
Shes dy iphone 6 ne gjendje te regullt. Cmimi per 1 telefon eshte 110, ne rast se i merrni qe te dy, cmimi bije ne 190. Ju lutem me kontaktoni ne viber ne nu...
Apple iPhone 6 16GB
100 EUR
Ardi...
Apple iPhone 6 16GB
99 EUR
En Mobile...
Apple iPhone 6 16GB
100 EUR
Igma...
Apple iPhone 6 16GB
120 EUR
Mobi Ari ...
Apple iPhone 6 16GB
110 EUR
T Mobile Shop...
Apple iPhone 6 16GB
125 EUR
En Mobile...
Apple iPhone 6 16GB
125 EUR
NEO...
Apple iPhone 6 16GB
120 EUR
Kodra...
Apple iPhone 6 16GB
110 EUR
Fita...