Telefonat në shitje

Apple iPhone 6s 64GB
180 EUR
Prishtinë, 3/29/2019
Smartfoni eshte ne gjendje te rregullt pune dhe pa gervishje. Bashke me smartfon vjen edhe mbushesi dhe disa phone cases te porositura nga jashte....
Apple iPhone 6s 64GB
165 EUR
En Mobile...
Apple iPhone 6s 64GB
190 EUR
Fita...
Apple iPhone 6s 64GB
200 EUR
TeziTech...