Telefonat në shitje

Apple iPhone 6s Plus 64GB
260 EUR
Prishtinë, 3/29/2019
Smartfoni eshte ne gjendje shume te mire dhe s'ka asnje problem apo gervishje. Me smartfon vijne komplet mbushesi, kufjet bluetooth dhe disa phone cases. Cmimi ...
Apple iPhone 6s Plus 64GB
255 EUR
En Mobile...
Apple iPhone 6s Plus 64GB
235 EUR
Igma...
Apple iPhone 6s Plus 64GB
270 EUR
Fita...