Telefonat në shitje

Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
630 EUR
Mitrovicë, 1/25/2019
Ne gjendje teper te mir dhe posedon te gjitha paisjet Oregjinale Adapter&Degjojset...
Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
599 EUR
Gjilan, 12/14/2018
Shes iphone 8 plus, iphoni eshte ne gjendje shume te mire. Eshte shume i ruajtun, nuk ka as edhe nje gervishje. Eshte i blere ne Ch. Cmimi eshte i pa diskutue...
Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
550 EUR
Igma...
Apple iPhone 8 Plus (256 GB)
730 EUR
Fita...