Telefonat në shitje

Samsung Galaxy A50
Çmimi me marrëveshje
Suharekë, 3/4/2019
Shitet telefoni Samsung A5 DUOS me 2 kartela, 2016, i perdorur nga janar 2017, eshte ne gjendje te rregullt dhe ka nje demtim te vogel mbrapa. Beterin e mban 1 ...
Samsung Galaxy A5 (2016)
110 EUR
Prishtinë, 2/3/2019
Telefoni eshte shume i ruajtur pa asnji demtim dhe ka performance shume te mire...
Samsung Galaxy A5 (2017)
140 EUR
Prishtinë, 1/14/2019
Shitet Samsung A5 2017 gold Duos ne gjendje te mire....
Samsung Galaxy A5 (2016)
100 EUR
Igma...
Samsung Galaxy A5 (2016)
130 EUR
Ardi...
Samsung Galaxy A5 (2017)
180 EUR
Fita...