Telefonat në shitje

Samsung Galaxy A50
Çmimi me marrëveshje
Suharekë, 3/4/2019
Shitet telefoni Samsung A5 DUOS me 2 kartela, 2016, i perdorur nga janar 2017, eshte ne gjendje te rregullt dhe ka nje demtim te vogel mbrapa. Beterin e mban 1 ...
Samsung Galaxy A50 128GB
250 EUR
Ardi...
Samsung Galaxy A50 128GB
260 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy A50
280 EUR
Niki...
Samsung Galaxy A50 128GB
235 EUR
Fita...
Samsung Galaxy A50
230 EUR
TeziTech...
Samsung Galaxy A50 128GB
235 EUR
TeziTech...
Samsung Galaxy A50 128GB
250 EUR
Gajtani...
Samsung Galaxy A50 128GB
235 EUR
Mobi Ari ...
Samsung Galaxy A50 128GB
260 EUR
Igma...
Samsung Galaxy A50
235 EUR
Fita...
Samsung Galaxy A50
250 EUR
NEO...