Telefonat në shitje

Samsung Galaxy A9 (2018)
300 EUR
Prizren, 2/9/2020
Telefoni eshte shum i ruajtur dhe pa asnje demtim.Ka ngjyre te kaltert,128gb,6gb ram,duos sim. ...
Samsung Galaxy A9 (2018)
299 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy A9 (2018)
330 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy A9 (2018)
290 EUR
Mobi Ari ...
Samsung Galaxy A9 (2018)
300 EUR
Gajtani...
Samsung Galaxy A9 (2018)
330 EUR
TeziTech...