Telefonat në shitje

Samsung Galaxy Note 8
370 EUR
Prishtinë, 1/12/2019
NW GJENDJE SHUME TE MIRE PUNE PWR ME SHUME NA SHENONI WIBER BEJ EDHE NDRRIM +383 46 179 879 TRANSPORTI NE GJILAN PRISHTINE FUSHE KOSOVE FERIZAJ...
Samsung Galaxy Note 8
449 EUR
Prishtinë, 1/7/2019
Ofrohet për shitje Samsung Galaxy Note 8 - DUOS 64GB, 6GB RAM Telefoni është i përdorur, në gjendje të rregullt dhe shumë i ruajtur. Për më shumë infor...
Samsung Galaxy Note 8
385 EUR
Igma...
Samsung Galaxy Note 8
460 EUR
Fita...