Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S4 Mini I9195I
60 EUR
Prishtinë, 1/2/2019
...
Samsung Galaxy S4 Mini I9195I
35 EUR
Prishtinë, 12/18/2018
Shitet telefoni samsung s4 mini, i perdorur. E kam ende me kuti dhe pjeset percjellese....