Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S5 Neo
200 EUR
Prishtinë, 4/25/2019
Telefoni është blerë ne dyqan, në v. 2016. Ra dhe u ça pak xhami nga jashtë. Para një jave u servisua dhe tani baterinë dhe atë pjesën ku hyn karrikuesi i ka të...