Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S6 Edge
100 EUR
Prizren, 4/25/2019
Telefon i ardhur nga zvicrra me pako pjesen e pasme e ka te krisur punon shum mir . Me telefon vjen edhe adapteri dhe 3 kapaka . Mund te kontaktoni ne watsapp v...
Samsung Galaxy S6 Edge
130 EUR
Prishtinë, 4/11/2019
Telefoni eshte shume i rujtun, baterin e man shume mire....
Samsung Galaxy S6 Edge
185 EUR
Fushë Kosovë, 3/30/2019
vetë bateria nuk punon si duhet por eshte shume i mire...
Samsung Galaxy S6 Edge +
150 EUR
Igma...
Samsung Galaxy S6 Edge
120 EUR
Igma...
Samsung Galaxy S6 Edge
180 EUR
Fita...