Telefonat në shitje

Samsung Galaxy A6 (2018)
Çmimi me marrëveshje
Prishtinë, 3/11/2019
Shitet Samsung ne gjendje te rregullt, asnje gervishtje, permban xham mbrojtes, fotrollen. Telefoni eshte super i shpejt, kameren shum te mir si mbrapa dhe self...
Samsung Galaxy A6 (2018)
200 EUR
Gjilan, 1/5/2019
Shitet (Me garancion-I paperdorur): Samsung Galaxy A6 vp2018 Kapaciteti: 32 GB Kamera: 16MP (4608x3456 pixels) RAM MEMORY: 3 GB Madhesia e ekranit: 5.6"...
Samsung Galaxy A6 (2018)
160 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy A6 (2018)
150 EUR
Igma...