Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S10+
950 EUR
Prishtinë, 3/16/2019
Shes Samsung S10+ 128gb prism black, I paperdorun, me dy vjet garancion ne Zvicer (Mobilzone), Me kuti dhe te gjitha pajisjet. ...