Telefonat në shitje

Samsung Galaxy A5 (2016)
110 EUR
Prishtinë, 2/3/2019
Telefoni eshte shume i ruajtur pa asnji demtim dhe ka performance shume te mire...
Samsung Galaxy A5 (2016)
100 EUR
Igma...
Samsung Galaxy A5 (2016)
130 EUR
Ardi...