Telefonat në Mobilshop

Apple iPhone 7 Plus 128GB

I RI €980
(Garancion 13 Muaj)

Apple iPhone 7 Plus 256GB

I RI €1100
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 32GB

I RI €670
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 128GB

I RI €770
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 256GB

I RI €890
(Garancion 6 Muaj)

Samsung Galaxy Note 7

I RI €700
(Garancion 6 Muaj)

Samsung Galaxy C7

I RI €320
(Garancion 6 Muaj)

Samsung Galaxy C5

I RI €310
(Garancion 6 Muaj)

Pikat e shitjes
QytetiPrishtinë
Telefoni049/044 150 100 dhe 049/044 31 31 61
AdresaRruga Deshmorët e Kombit
Lokacioni Përball objektit të AAK Shiko hartën
Pika ne hartePika 1
Info
QytetiPrishtinë
Telefoni049/044 150 100 dhe 049/044 31 31 61
AdresaAlbi Mall, Veternik
Lokacioni Brenda objektit te Albi Mall Shiko hartën
Pika ne hartePika 2
Info
QytetiPrishtinë
Telefoni049/044 150 100 dhe 049/044 31 31 61
AdresaGrand Store, Veternik
Lokacioni Brenda objektit te Grand Store Shiko hartën
Pika ne hartePika 3
Info

Lokacioni Mani
Shperndaje: