Telefonat në Mobilshop

Samsung Galaxy C7 Pro

I RI €450
(Garancion 6 Muaj)

Samsung Galaxy J2 Prime

I RI €130
(Garancion 6 Muaj)

Samsung Galaxy J5 Prime

I RI €190
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 32GB

I RI €650
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 256GB

I RI €800
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 Plus 256GB

I RI €1050
(Garancion 6 Muaj)

Apple iPhone 7 128GB

I RI €760
(Garancion 6 Muaj)

Pikat e shitjes
QytetiPrishtinë
Telefoni044/600-608 ; 044/233- 124
AdresaBulevardi Dëshmorët e Kombit
Lokacioni Perball Postes Shiko hartën
Pika ne hartePika 1
InfoShitje, Servisim dhe Dekodim
QytetiPrishtinë
Telefoni044/166-055 ; 044/283-383
AdresaBulevardi Dëshmorët e Kombit
Lokacioni Perball Hotel Bacit Shiko hartën
Pika ne hartePika 2
InfoShitje Servisim dhe Dekodim

Lokacioni Qendra
Shperndaje: