OFERTAT E FUNDIT
Redmi Note 8T 4GB RAM 64GB
180.00 EUR
175 .00 EUR

Oferta skadon sot


Samsung Galaxy S20+

I RI €800
(Garancion 24 Muaj)

Samsung Galaxy S20

I RI €830
(Garancion 12 Muaj)

Xiaomi Mi Note 10 Pro

I RI €509
(Garancion 12 Muaj)

Xiaomi Mi Note 10

I RI €470
(Garancion 12 Muaj)

Xiaomi Redmi 8 (4GB RAM)

I RI €150
(Garancion 12 Muaj)

Apple iPhone 11 64GB

I RI €730
(Garancion 12 Muaj)

Xiaomi Mi 9 Lite 128GB

I RI €259
(Garancion 12 Muaj)


Modeli

Në fushën poshtë shkruani modelin e telefonit që doni ta servisoni, dhe zgjidhni nga lista që paraqitet.

Telefonat qe servisohen tek ne


Adaptera
Adapter LDNIO USB 3.0
€ 4
Futrolle
Futrolle per iPhone 7Plus dhe 8Plus
€ 2
Futrolle
Futroll Samsung A50
€ 2
Ndëgjuese
Kufje Sony
€ 15