Dyqanet

Ju mund të jeni vetëm një “klik” më afër ose më larg klientëve tuaj.

Çfarë bëjnë sot klientët tuaj kur duan të blejnë një telefon? Hyjnë në internet dhe kërkojnë e hulumtojnë për telefona! Pra, ata vendosin cilin telefon ta blejnë para se ta vizitojnë një dyqan. Prandaj ne jemi këtu që ti afrojmë klientët më afër jush dhe ta ndihmojnë biznesit tuaj.

Me pak fjalë, ne ju mundësojmë dyqaneve të përfitojnë në mënyra të ndryshme:

  • Identifikohuni përmes internetit - që klientët t’ju gjejnë më lehtë
  • Rrisni shitjen duke qenë në kontakt me klientët potencial
  • Promovoni dyqanin tuaj në mënyrë profesionale
  • Reklamoni telefonat mobil që i posedoni
  • ... dhe shumë mundësi të tjera...

Nëse jeni të interesuar t’ju kontaktojmë ju lutem plotësoni formën më poshtë. Më pas ne do t’ju kontaktojmë dhe vlerësojmë nëse mund të hyni në rrethin tonë të ngushtë si bashkëpunëtorë.

Shkruani në fushen më poshtë tekstin-numrat e paraqitura në foto