Telefonat në shitje

Apple iPhone 11 Pro 64GB
Çmimi me marrëveshje
Prishtinë, 6/16/2020
Shes iPhone 11 Pro FULL BOX me gjitha paisjet origjinale dhe pa asnje shenj ose demtim...