Shitet: Samsung Galaxy S2 Plus I9105


Cmimi: 40 EUR

Prodhuesi:
Samsung
Pershkrimi:
Shitet telefoni ne gjendje te rregullt, dhe i ruajtur me mbeshtjelles. Posedoj kutine komplet. 1 - Ngjyre e bardhe 1 - Ngjyre e teget
Komente:
Shitet telefoni ne gjendje te rregullt, dhe i ruajtur me mbeshtjelles. Posedoj kutine komplet.
Posto shpallje


Prishtinë
+38649700608

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 18.12.2018

Shpallje të ngjashme: