Shitet: LG G6


Cmimi: 170 EUR

Prodhuesi:
LG
Pershkrimi:
Lg G6 (H870) Modeli Evropian Telefoni eshte pothuajse ri dhe i ka te gjitha pajisjet e veta origjinale se bashku me nje mbrojtse dhe disa foli per ekran.
Komente:
Posto shpallje


Prishtinë
+38344222901

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 29.01.2020

Shpallje të ngjashme: