Shitet: Apple iPhone 6s 16GB


Cmimi: me marrëveshje

Prodhuesi:
Apple
Pershkrimi:
Iphone 6s 16g i ri pak i perdorur pa asnje gervishtje dhe jo i thyer versionin e fundit Battery health 90%
Komente:
Posto shpallje


Prishtinë
49858870

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 12.01.2020

Shpallje të ngjashme: