Shitet: Apple iPhone 8 (64 GB)


Cmimi: 220 EUR

Prodhuesi:
Apple
Pershkrimi:
Telefonin eshte i perdorur 7 muaj, nuk ka demtime eshte i ruajtur. Vjen me adapter dhe degjojsa origjinale
Komente:
Posto shpallje


Prishtinë
049181121

Kliko katrorin me poshte per te vazhduar tutje.
Shpallur më 4.11.2020

Shpallje të ngjashme: