Telefonat në shitje

Apple iPhone 11 64GB
610 EUR
Prishtinë, 7/5/2020
Shes iphone 11 Red, telefoni eshte 1muaj i perdorun eshte sikurse i ri sic po shifet ne foto, eshte me garanci , vjen me te gjitha paisjet orgjinale dhe kutinë....
Apple iPhone 11 64GB
610 EUR
Fita...
Apple iPhone 11 64GB
655 EUR
NEO...
Apple iPhone 11 64GB
630 EUR
TeziTech...
Apple iPhone 11 64GB
620 EUR
Mobi Ari ...
Apple iPhone 11 64GB
700 EUR
Ardi...
Apple iPhone 11 64GB
690 EUR
Daki...
Apple iPhone 11 64GB
675 EUR
Igma...
Apple iPhone 11 64GB
660 EUR
SUBZERO...
Apple iPhone 11 64GB
730 EUR
Shop Zone...
Apple iPhone 11 64GB
680 EUR
Gega...