Telefonat në shitje

Apple iPhone 7 RED 128GB
300 EUR
Prishtinë, 5/16/2019
Telefoni është në gjendje perfekte pune, dhe gjendje optimale optike.Per telefon garantoj, Mundësi ndërrimi me telefona, Vetëm blerës serioz. ...
Apple iPhone 7 RED 128GB
230 EUR
Fita...