Telefonat në shitje

Apple iPhone XS (64GB)
820 EUR
Prishtinë, 11/30/2019
i perdorur vetm 3 dit me garancion 1vit i blem nipko...
Apple iPhone XS (64GB)
450 EUR
Mitrovicë, 11/29/2019
Shum pak i perdorun po osht i kodum per at arsyje pe shes...
Apple iPhone XS (64GB)
Çmimi me marrëveshje
Skënderaj, 11/28/2019
Shitet iPhone XS Silver 64 i ardhur nga Suedia pak i perdorur por ne gjendje shum te mir pa asnje gervishje dhe i hapur e te gjitha kartelat. Bej nderrim me iPh...
Apple iPhone XS (64GB)
715 EUR
Igma...
Apple iPhone XS (64GB)
600 EUR
Mobi Goni...
Apple iPhone XS (64GB)
730 EUR
Kodra...
Apple iPhone XS (64GB)
780 EUR
Ardi...
Apple iPhone XS (64GB)
600 EUR
Mobi Ari ...
Apple iPhone XS (64GB)
630 EUR
Fita...
Apple iPhone XS (64GB)
620 EUR
NEO...
Apple iPhone XS (64GB)
690 EUR
TeziTech...