Telefonat në shitje

Samsung Galaxy J5 (2016)
110 EUR
Fushë Kosovë, 6/17/2019
Galaxy j5 (2016) 16Gb Si i ri shum i ruajtur personal i imi qe nga viti 2016...
Samsung Galaxy J5 Prime
100 EUR
Mamush, 6/2/2019
Samsung Galaxy J5 Prime 16Gb të përsosur të dorës së dytë telefon....
Samsung Galaxy J5 Prime
90 EUR
Prishtinë, 5/24/2019
Shes telefonin samsung j5 prime duos, eshte shume pak i perdorur dhe ne gjendje perfekte.Per me shume kontakoni ne numrin tim te telefonit...
Samsung Galaxy J5 (2017)
100 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy J5 (2016)
85 EUR
En Mobile...
Samsung Galaxy J5
120 EUR
Fita...