Telefonat në shitje

Samsung Galaxy S10e
400 EUR
Podujevë, 8/4/2020
I Sapo Ardhur nga Jasht Model Europian me 2 Kartela telefoni eshte i ri vetem kesen ja kom hek paketes per me shum shiko ne foto: 128GB 6RAM COLOR Prism Gree...
Samsung Galaxy S10
460 EUR
Pejë, 7/8/2020
Shume i ruajtur, pa grritha. I perdorur 1 vit. Vjen me pakon origjinale dhe mbushes origjinal....
Samsung Galaxy S10
470 EUR
Daki...
Samsung Galaxy S10+
630 EUR
NEO...
Samsung Galaxy S10
540 EUR
NEO...
Samsung Galaxy S10 Lite 6GB RAM
400 EUR
Fita...
Samsung Galaxy S10+
590 EUR
Fita...
Samsung Galaxy S10+
600 EUR
Mobi Ari ...
Samsung Galaxy S10+
680 EUR
SUBZERO...
Samsung Galaxy S10
580 EUR
SUBZERO...
Samsung Galaxy S10 Lite 6GB RAM
460 EUR
Gajtani...
Samsung Galaxy S10
520 EUR
Mobi Ari ...