Telefonat në shitje

Apple iPhone 8 Plus (64 GB)
Çmimi me marrëveshje
Skënderaj, 4/12/2019
iPhone 8 Plus 64GB ne jendje te shkelqyer inardhur nga Suedia. I zhbllokuar me te gjitha kartelat dhe me programin me te ri....
Apple iPhone 8 Plus (64 GB)
440 EUR
Igma...