Luani duke vepruar me 3 hapat më poshtë:

1. LIKE faqen Mobil Shop Costa
2. LIKE faqen TelefoniYT.com
3. SHARE këtë postim (dhe bëjeni public)

Fituesi do të shpallet me 07 Maj 2018.

Suksese :)