Specifikime të tjera mund të përfshijnë: një procesor Qualcomm Snapdragon 855 CPU, kamera të pasme trefishe, një skaner me gjurmë gishtash dhe shumë më tepër se kaq.

“Në SHBA, çmimi i Samsung Galaxy S8 ishte 725 dollarë, ndërsa çmimi i Samsung Galaxy S9 ishte pak më i lirë, në 720 dollarë. Megjithatë, në Mbretërinë e Bashkuar ka pasur një rritje prej 100 dollarësh midis dy modeleve: 639 ndërsa S9 filloi në 739. “Pra, supozimi i tanishëm nga (shumë herët!) për çmimin e nisjes së Samsung Galaxy S10 është që do të mbetet i qëndrueshëm, në $ 725 ose aty,” raporton T3.

 

Si gjithnjë mos harroni krejt informatat për telefona mund t'i gjeni në portalin tonë, gjithashtu të shpallni dhe shisni telefonin e përdorur, të kërkoni e bleni apo vetëm të krahasoni ose filtroni të gjithë në bazë të nevojës qe keni ;)Autori: Amar Mujka (Facebook)