Bloomberg deklaron se Pixel 3 XL do të ketë një ekran të plotë me një kornzë që është më e ngushtë, por më e gjatë se ajo në iPhone X.

Kjo mundëson që XL të mburret me altoparlantët stereo. Sidoqoftë, të dy modelet duhet të kenë dy kamera të përparme  dhe vetëm një lente në anën e pasme. “Google po synon një lansim të tetorit për Pixel 3. Edhe një herë, Verizon është njoftuar të jetë ekskluzive e telefonëve, megjithëse modelet e zhbllokuara me sa duket do të bëhen sërish të disponueshme,” thuhet ne nje raportim.