Artikujt e fundit

Samsung Galaxy Note 20, si dhe Galaxy Dele 2 dhe Galaxy S20 Fan Edition, do të fillojnë të dalin në shitje në gusht, në shtator dhe tetor.
Google ka larguar 36 aplikacione nga dyqani i saj i aplikacioneve Play Store, pasiqë ka vlerësuar se këto aplikacione mobile shkelin rregullat e privatësisë. Sipas Google, këto aplikacione “sulmojnë” përdoruesit me reklama të parëndësishme dhe e pamundësojnë de-instalimin e tyre nga pajisja juaj mobile, duke e fshehur ikonën e tyre në ekran.
Përgjatë viteve të fundit, përditësimet e reja që vinin në iOS të Apple kanë ndodhur kryesisht pas ekranit tuaj. Ekrani që ju shihnit në versionet paraprake të përditësimeve të softuerit ishin më të pavërejtshme për përdoruesit, por me iOS 14, të njoftuar në WWDC, Apple po bën një tronditje.
Disa modele aktuale të telefonave të mençur nga Apple po kanë probleme me ekranet e tyre menjëherë pasi u zhbllokuan.
Apple iOS 13.5 ka mbërritur dhe është një prej përditësimeve më të rëndësishme të Apple sepse përmban teknologjinë prë gjurmimin e të infektuarve me Covid-19.
Konkurrenca bën produkte më të mira dhe ekosistemi i Android tani është më konkurrues se kurrë.
Prodhuesit e telefonave Android kanë shfaqur disa modele të shkëlqyeshme në vitin 2020, por 5G po shkatërron festën që mund të bëhej për secilin prej tyre.
Sa herë që shikohet historia e kërkimeve në platforma të ndryshme, shumica e njerëzve gjejnë gjëra, që as që iu kujtohet se i kanë kërkuar.
Shumë shpejt mund të keni mundësinë të keni thirrje grupore në WhatsApp me deri në tetë persona, thuhet sipas një raporti të së martës.
Në vitin 2019, Apple ka paguar një total prej 38.75 miliardë dollarë për zhvilluesit në platformën iOS.
Samsung së fundmi lëshoi një përditësim të ri të softuerit për serinë e fundit të telefonave premium Galaxy S20.
Smartfonët mbledhin papastërti të mëdha, që nganjëherë konsiderohen të jenë më të rrezikshme se disa papastërti që gjenden edhe në tualetet publike.