Shpall telefonin tend per ta Nderruar


1. Cfare telefoni ke?

shkruani modelin e telefonit qe deshironi ta nderroni

2. Me cfare telefoni do te beni nderrim?

Shkruani modelin e telefonit qe e deshironi

3. Përshkrimi

Përshkruani telefonin tuaj këtu:
Këshilla: Vizitorët zakonisht i kontaktojnë më shpesh shitësit që i përshkruajnë në detale: Sa kohë e keni përdor telefonin? A është i dëmtuar ose grithur? A ka ndonjë defekt? Sa zgjat bateria? A vjen diçka tjetër shtesë me telefon?

4. Fotot

Zgjidhni dhe publikoni disa foto të telefonit tuaj


5. Informatat kontaktuese


VEREJTJE: Ju lutem të keni parasysh se shpallja do të rishikohet nga ekipi i TelefoniYt.com para se të publikohet. Prandaj keni kujdes që përmbajtja e tekstit dhe fotot të jenë të sakta, korrekte, pa fjalë fyese dhe në përputhje me rregullat e portalit. Në të kundërtën shpallja juaj do të refuzohet.