Pyetjet e shpeshta

 

1. Si ta postoj një shpallje? 

 

Nëse keni telefon të përdorur ose të ri dhe dëshironi ta shisni si individ, thjesht vetëm klikoni tek SHPALL dhe plotësoni informatat me rend.

1. modeli - ku e shkruani prodhuesin dhe modelin

2. çmimi - e vendosni vlerën sa dëshironi ta shisni

3. përshkrimi - pra një përshkrim të shkurtër

4. fotot - i vendosni deri në 6 foto

5. informatat kontaktuese - i plotësoni të gjitha për të regjistruar shpalljen

Për fund e shënoni edhe kodin verifikues dhe klikoni Shpall.

Pasi të rishikohet shpallja dhe aprovohet nga ekipi ynë ajo paraqitet tek faqja BLEJ këtu.