Si ta postoj një shpallje?

 

Nëse keni telefon të përdorur ose të ri dhe dëshironi ta shisni si individ, thjesht vetëm klikoni tek SHPALL dhe plotësoni informatat me rend.

1. modeli - ku e shkruani prodhuesin dhe modelin

2. çmimi - e vendosni vlerën sa dëshironi ta shisni

3. përshkrimi - pra një përshkrim të shkurtër

4. fotot - i vendosni deri në 6 foto

5. informatat kontaktuese - i plotësoni të gjitha për të regjistruar shpalljen

Për fund e shënoni edhe kodin verifikues dhe klikoni Shpall.

Pasi të rishikohet shpallja dhe aprovohet nga ekipi ynë ajo paraqitet tek faqja BLEJ këtu.