Aksesorët


Gega
Mbajtese telefoni
Mbajtëse Telefoni Multi Funksionale , mund të përdorni në vetur gjat kohës qe jeni duke lëvizur poashtu për të shikuar ndonjë program të preferuar !
€ 5
Porosit
Shop Zone
Futrolle
Futroll Samsung A50
€ 2
Porosit
Shop Zone
Ndëgjuese
Kufje Sony
€ 15
Porosit
Shop Zone
Futrolle
Futrolle per iPhone 7Plus dhe 8Plus
€ 2
Porosit
Niki
Futrolle
€ 5
Porosit
Shop Zone
Adaptera
Adapter LDNIO USB 3.0
€ 4
Porosit
Niki
Adaptera
Adapter Orgjinal 100%
€ 7
Porosit
NEO
Adaptera
Adapter per iPhone x/8Plus prodhuesi FRON
€ 3
Porosit
Ardi
Adaptera
Adapter Type C Fast Charger prodhuesi LDNIO
€ 7
Porosit
Ardi
Adaptera
Adapter për veturë LDNIO Për IOS, Type C, Micro USB
€ 7
Porosit
Ardi
Futrolle
Fotrolla Card Bag për iPhone 6/7/7+/8+/X/XsMax
€ 5
Porosit
Ardi
Adaptera
Adapter LDNIO 2.4A për Android dhe IOS
€ 6
Porosit
Ardi
Kabllo
USB Cable Wopow për iPhone
€ 5
Porosit
Ardi
Kabllo
USB Cable Konfullon për Android dhe IOS
€ 5
Porosit
Ardi
Adaptera
Adapter Quick Charge 3.0 MoXom për Android dhe IOS
€ 7
Porosit
Ardi
Adaptera
Adapter LDNIO 6 USB 7A
€ 10
Porosit
Ardi
Bateria (Power Bank)
Power Bank Konfulon 3U 5.1A 20000mAh
€ 30
Porosit
Ardi
Bateria (Power Bank)
Power Bank Konfulon 3.0A Quick Charge 8000mAh
€ 20
Porosit
Ardi
Bluetooth & Audio
Konfulon Bluetoth Headset V4.1
€ 10
Porosit
Niki
Futrolle
Case Iphone X-XsMax
€ 7
Porosit
Niki
Futrolle
Case Iphone X
€ 7
Porosit
Niki
Futrolle
Case Iphone X & 8+
€ 5
Porosit