“Dy kompanitë dyshohet se kanë aplikuar një politikë tregtare të përgjithshme, që synon shfrytëzimin e mangësive të disa përbërësve për të reduktuar në kohë performancën e produkteve të tyre që të nxisin konsumatorët të blejnë versione të reja”, shpjegoi Autoriteti në një komunikatë. 

Nga ana tjetër, në Francë, prokuroria e Parisit ka hapur në 5 janar një hetim paraprak për vjetërsim të programuar dhe mashtrim kundër Apple.

Kompania kaliforniane, që tregton çdo vit një model të ri të telefonave të tij, është shënjestruar gjithashtu nga ankesa në SHBA dhe Rusi. 

Burimi: Telegrafi.com

Si gjithnjë mos harroni krejt informatat për telefona mund t'i gjeni në portalin tonë, gjithashtu të shpallni dhe shisni telefonin e përdorur, të kërkoni e bleni apo vetëm të krahasoni ose filtroni të gjithë në bazë të nevojës qe keni ;)Autori: Amar Mujka (Facebook)