Dje kemi dëgjuar se marrëveshja e Huawei me AT & T është anuluar në minutën e fundit dhe duket sikur marrëveshja e Verizon mund të shkojë në të njëjtën mënyrë. Sipas një numri raportesh, ligjvënësit mund të kenë pasur dorë në marrëveshjet të cilat po anulohen. 

Raportime të ndryshme po sugjerojnë se ligjvënësit amerikanë u kërkuan operatorëve të mos i shesin pajisjet, pas shqetësimeve rreth intimitetit dhe lidhjeve të Huawei me Partinë Komuniste dhe agjencitë e inteligjencës të Kinës.

Huawei do ta shesë pajisjen drejtpërdrejtë nga faqja e internetit e saj në SHBA, mungesa e partneriteteve bartëse për kompaninë ndoshta do të dëmtojë shitjet e telefonave të saj në SHBA. 

 

Burimi: Telegrafi.com

 

Si gjithnjë mos harroni krejt informatat për telefona mund t'i gjeni në portalin tonë, gjithashtu të shpallni dhe shisni telefonin e përdorur, të kërkoni e bleni apo vetëm të krahasoni ose filtroni të gjithë në bazë të nevojës qe keni ;)Autori: Amar Mujka (Facebook)