Si të ndërrohet xhami i Samsung Galaxy J5 2016

 

Në videon në vazhdim mund ta shihni se si është ndërru xhami i telefonit Samsung Galaxy J5 2016 nga Serviseri i Mobil Shop Ardi. Ka qen sfidë për të pasi që ka qenë edhe ekrani I dëmtuar por me nje precizitet dhe me një kujdes të shtuar ka arritur tia ndërron xhamin telefonit duke e ruajtur ekranin egzistues.

Për më tepër se si ia ka dal mund ta shihni edhe videon ne vazhdim