Samsung Galaxy S10, që duhet të dalë në fillim të vitit të ardhshëm, duhet të ndjekë formulën e zakonshme dhe gjithashtu të vijë në një variant më të madh të quajtur Galaxy S10 Plus. Çfarë mund të ju befasojë është se do të qëndrojë edhe më i madh se Galaxy Note 9, ‘fableti’ i Samsung-ut.

Samsung thuhet se lanson tre modele të Galaxy S10 të saj duke përfshirë S10 Plus. Tani, ky celular me madhësi shtesë thuhet të vijë me një ekran 6.44 inç – një kërcim nga ekrani 6.2 inç i Galaxy S9 Plus dhe gjithashtu më i madh se 6.3 inç i Note 9. 

Duke qenë se po flasim për Samsung, ekrani i madh S10 Plus duhet të jetë gjithashtu Super AMOLED dhe me rezolucion të lartë shumë.

Gjëja me të vërtetë emocionuese rreth S10 Plus është se pavarësisht ekranit më të madh, nuk mund të marrë më shumë hapësirë në xhepin tuaj sesa S9 Plus. Kjo është në sajë të një shfaqje pa korniza e cila thuhet të shfaqet në gamën S10.

Samsung thuhet se do të lansojë telefonat S10 herët në 2019, së bashku me një telefon të ri të palosshëm Galaxy X.