OnePlus po njofton një edicion të posaçëm 6T në bashkëpunim me McLaren më 11 dhjetor. Partneriteti u zbulua disa ditë më parë, por asnjë detaj për smartphone nuk është shfaqur në atë rast.

Tani një raport i ri thotë se duhet të presim një OnePlus 6T me 10GB RAM dhe 256GB hapësirë ruajtëse për atë pajisje të edicionit të veçantë. Kjo do ta bënte atë mbret të RAM në hapësirën e smartphone, pasi që asnjë pajisje tjetër nuk ka shkuar deri tani përtej 10GB. Celulari duhet gjithashtu të ketë logon McLaren në anën e pasme, për të vendosur veten larg nga variantet e tjera 6T.

Edicioni i OnePlus 6T McLaren do të prezantohet në Indi më 12 dhjetor, një ditë pas ngjarjes në Londër. Presin që kjo të jetë një produkt me prodhime të kufizuar, kështu që nëse jeni të interesuar për të drejtat e “bragging” që vijnë me zotërimin e një telefoni me 10GB RAM, sigurohuni që do të jeni gati për të blerë një të tillë sapo të lansohet.