Xiaomi ka treguar se kjo kompani ka shtiru 12 milionë pajisje për vetëm një muaj në Indi, e ku 8.5 milionë e tyre janë telefon. E ky numër i madh i shitjeve ka bërë që të rriten për 40 % më shumë shitje se sa në vitin e kaluar.Kjo kompani ka filluar që të ketë sukses jo vetëm në Indi por edhe në vende të ndryshme të botës, tek ne në Kosovë e shesin disa dyqane çmimet e tyre dhe specifikat e telefonave Xiaomi i gjeni në portalin tone telefoniyt.com