"SquareTrade" kreu provën e tij të zakonshme "thyerje" në familjen e re të flamurit të Samsung Galaxy S20 dhe gjeti se më i vogli nga të tre ishte mjaft i prekshëm. Dallimi është shumë më i madh se vitin e kaluar kur të tre modelet S10 shënuan gati të njëjtin.

Mund të shihni se telefonat kalojnë nëpër disa teste në videon më poshtë. Ka vetëm 2 minuta dhe tregon dëmin që pësoi çdo telefon.

https://youtu.be/H-wvQnJopJ8

Samsung Galaxy S20 kishte ekranin e tij të copëtuar plotësisht gjatë rënies së parë nga 6 këmbë (1.8m), kurrizi nuk u nda më mirë. S20 ishte gjithashtu telefoni i vetëm i të treve për të mosfunksionuar pas testit të përkuljes dhe arriti të keq në provën e keqe. Në fakt, i vetmi provë që bën mirë është testi i zhytjes së ujit.

Galaxy S20 Ultra arriti presionin më të lartë përpara përkuljes dhe mbeti funksionues më pas. Telefoni ishte i përdorshëm pas provës së rënies së fytyrës, megjithë thyerjet e vijës së flokëve në gotë.

Samsung Galaxy S20 + u vlerësua në thelb i njëjtë (rezultati i thyerjes nga 71 kundrejt 70), edhe pse u përkul më lehtë se Ultra dhe nuk e trajtoi testin e rënies së fytyrës shumë më mirë. Të tre telefonat janë po aq të vështirë për tu riparuar.

Këtu janë rezultatet përfundimtare. Mbani në mend se numrat më të lartë do të thotë më shumë rrezik, kështu që ata 90 dhe 100 në radhën e Galaxy S20 janë goxha të këqija.