Artikujt e fundit

Së shpejti do të jemi në gjendje t’i qasemi disa prej shërbimeve që Google u ofron përdoruesve në sistemin operativ Android duke hyrë në Google Chrome përmes gjurmëve të gishtërinjve në vend të kodit.
Chrome është shfletuesi më i popullarizuar në botë dhe ekziston një shans i madh që është shfletuesi juaj i zgjedhur në kompjuterin tuaj dhe në telefonin tuaj.
Gjatë vitit 2017 numri i përdoruesve të telefonisë mobile arriti në 4.77 miliardë, deri në vitin 2019 numri i tyre pritet të kalojë mbi 5 miliardë përdorues, kurse në vitin 2016, rreth 62.9 për qind e popullatës në mbarë botën zotëronte tashmë një telefon mobil.
LG Electronics ka lansuar një numër të kufizuar të telefonave “super” premium në Korenë e Jugut.
Telefonat e viteve të fundit po vijnë me ekrane sa më të mëdhenj e të gjerë.
Mbetja “pa bateri” është një frikë e madhe e kohës moderne.
Top telefonat në test të shpejtësisë. Cili del më mirë? (Video)
Google dëshiron të ndjekë rivalët kryesor të tregut të telefonave, përkatësisht kompanitë si Samsung dhe Apple në drejtim të përdorimit të ekraneve të lakuara në pajisjet e saj mobile.
LG G6 vjen në Evropë më 28 prill
Ky është celulari më i mirë sa i përket kamerës
Mbi 40 mijë porosi vetëm në Korenë e Jugut për LG G6